Wie zijn wij, en wat kunnen we voor u betekenen? 

Wij houden ons voornamelijk bezig met het adviseren over zonnepanelen en het plaatsen daarvan. Dit doen wij op woningen van particulieren in de bestaande bouw en in de nieuwbouw en op bedrijfspanden. Ook voor grotere projecten bij bijvoorbeeld agrariërs bent u bij ons aan het juiste adres.

 Zonnepanelen is voor ons een echte passie, en met diezelfde passie adviseren wij over de mogelijkheden voor bij u thuis! We denken graag me over de mogelijkheden en wijzen u graag ook op zaken waar u rekening mee moet houden. Het plaatsen van zonnepanelen omvat namelijk veel meer dan enkel het leggen van de panelen op uw dak. Misschien wilt u de energie wel opslaan om ook 's nachts zonne-energie beschikbaar te hebben, of wenst u uw douchewater met zonne-energie warm te maken.. allemaal mogelijkheden! Wij hebben als een van de weinige partijen in de drukke markt van zonne-energie al geruime ervaring met deze systemen en helpen ook u graag verder met een gedegen advies.

We hebben door onze intensieve samenwerking met familiebedrijf Ewald BV alle expertise in huis om u te helpen bij de overstap naar een volledig duurzame installatie. Alle werken die wij uitvoeren vallen dan ook direct onder Ewald BV en met de kennis en ervaring van 109 jaar elektrotechniek komen we altijd tot de juiste oplossing.


Hieronder vindt u kleine selectie van systemen die wij geplaatst hebben in de regio.