Welkom!

 Fijn dat u de digitale wegen naar ons gevonden heeft! Al sinds 2012 begeleiden wij particulieren en bedrijven bij de overstap naar duurzame oplossingen als zonne-energie systemen, opslag systemen, slimme regelingen en alles omtrent slim autoladen.

 Duurzame energie is het gesprek van de dag. Steeds meer mensen raken geïnteresseerd in energiezuinige oplossingen. Door de prijsdalingen van onder andere zonnepanelen zijn duurzame, kostenverlagende installaties nu voor iedereen bereikbaar! Toch is het nog erg belangrijk goed rekening te houden met kwaliteit van de installatie. EWB Duurzaam biedt hulp bij het kiezen van de meest geschikte duurzame oplossing voor particulieren en bedrijven. Hierin bieden wij een vrijblijvend installatieplan dat past bij de wensen van de klant, waarin kwaliteit en rendement hand in hand gaan. 

We hebben door onze intensieve samenwerking met familiebedrijf Ewald BV alle expertise in huis om u te helpen bij de overstap naar een volledig duurzame installatie. Alle werken die wij uitvoeren vallen dan ook direct onder Ewald BV en met de kennis en ervaring van 109 jaar elektrotechniek komen we altijd tot de juiste oplossing.